روستای نظرآقا-نظرآقا سلام

آخوند علیمرحوم laquoعلی باقرزادهraquo مشهور به آخوند علی در سال۱۲۸۶ خورشیدی در روستای نظرآقا متولد می شود اجداد این مرحوم نخست از بحرین به بصره مهاجرت و با گذشت...

انرژی ها

پیج های اینستاگرام

پیج اینستاگرام نظرآقا سلام پیج اینستاگرام تعزیه نظرآقا  پیج شخصی مالک اینستاگرام (علی رزمجو)

مطالب پیشنهادی

آخوندعلی باقرزاده را بهتر بشناسید + عکس

  • 13:34
  • 455  بازدید


آخوند علی

مرحوم «علی باقرزاده» مشهور به آخوند علی در سال۱۲۸۶ خورشیدی در روستای نظرآقا متولد می شود. اجداد این مرحوم نخست از بحرین به بصره مهاجرت و با گذشت روزگار از آن جا، وارد آبادان شده تا این که دست سرنوشت آنان را ساکن روستای چهار برج و درواهی«آب پخش» می کند و در نهایت در روستای نظرآقا سکنا می گزینند.

این آخوندِ مکتب دار که ذاکرِ اهل البیت عصمت و طهارت (ع) بود سوادِ حوزوی نداشت ولیکن قرآن و علوم دینی را نزد افرادی به نام «درویش» و «شیخ محمد» شاگردی می کند و با مکتب خانه ای که در منزل خود دائر می نماید موفق می شود تعداد زیادی از جوانان روستای نظرآقا و همچنین روستاهای همجوار را با قرآن آشنا نماید.
در آن سال هایی که هنوز مدارس به سبک امروزی دائر نشده بود کلاس درس او چون نگینی درخشان بر تارک تعلیم و تربیت روستا می درخشید.

آخوندعلی باقرزاده

به تایید شاگردانش، هوش و فراست و استعداد ذاتی آخوندعلی و صدای حزین و نوای دلنشین وی که صداقت در گفتار و راستی در کردار و درستی در اعمال را معنا و مفهوم می بخشید، مهمترین عامل وحدت و انسجام مردم و ازدحام جمعیت در پای منبر او بود.

آخوندعلی به اتفاق چند نفر از روحانیون آن منطقه مانند مرحومین حاج محمد رزمجو، مشهدی عبداله بازیار حقیقی و حاج سید عبدالرضا موسوی نژاد، رونق خاصی به مراسم مذهبی و فرهنگی و مجالس وعظ و روضه خوانی آن دیار بخشیده بودند.

آنان موفق شدند با انتقال علم و معرفت خود به نسل های بعد، سهم بزرگی در امرِ تعلیم و تربیت و فرهنگِ دینی و اسلامی منطقه ایفا نمایند.

برخی از دانش آموزان مکتب آخوندعلی عبارتند از: مرحوم موسی بحرینی، محمود غلامی، محمدعلی کرمپور، بهرام کرمپور، حسین ستوده، اکبر عبدالهی، دکتر نجف فاضلی، مرحوم محمود نظری، و دَه ها نفر از اهالی روستای هلپه ای وسرکوردان که هر کدام منشاء خیر و حسنه جاریه شدند.

آخوند علی در عمر با برکت خود دو بار ازدواج نمود که حاصل آن سه فرزند پسر و دو دختر می باشد.
آقایان مصطفی، میرزا کرم و میرزا ابراهیم باقرزاده پسران آن مرحوم هستند که همگی دستی در امور خیر دارند. مصطفی باقرزاده که بیشتر او را خال مصطفی خطاب می کنند یکی از بنیانگذاران و کارگردانان تعزیه نظرآقاست.

آخوندعلی باقرزاده

سرانجام این روحانی وارسته پس از سال ها تلاش در امور مذهبی و فرهنگی در سن ۹۵ سالگی در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۸۱ خورشیدی به دیار حق شتافت و در آرامگاه روستای نظرآقا در دلِ خاک آرام گرفت.
روحش شاد و یادش گرامی باد.

تهیه کنندگان

سید قاسم حسینی

کرم باقرزاده

مسعود آتشی



مطالب مرتبط:

1) مديريت، نظراتي که حاوي توهين ، هتاکي ، افترا و مسخره کردن شخص يا گروهي باشد را منتشر نخواهد کرد.
2) نظرات تبليغاتي ( معرفي سايت هاي تبليغاتي ) درخواست تبادل لينک منتشر نخواهد شد
3) لطفا جهت بوجود نيامدن مسائل حقوقي از نوشتن نام مسئولين و شخصيت ها تحت هر شرايطي خودداري نمائيد.
4) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتين (فينگليش) خودداري نماييد.

کد امنیتی رفرش

برترین های نظرآقا سلام

هیئت های مذهبی روستای نظرآقا

گالری تصاویر

درباره ما

نظرآقا سلام

سایتی که در پیش روی شما قرار گرفته(نظرآقا سلام) سایت رسمی نظرآقا(مرکز دهستان زیرراه) است این سایت در شهریور ماه 1391 و با هدف خدمت و اطلاع رسانی به مردم شریف مرکز دهستان زیرراه و انعکاس مشکلات نظرآقا به مسئولین بخش، شهرستان و استان طراحی شده است. و برای چنین هدفی همواره در تلاش هستیم تا خدمات سایت را گسترش دهیم. این امر محقق نمیشود، جز با همت بلند و همکاری صمیمانه شما عزیزان. از سروران دلسوز خواهشمندیم تا در رفع نواقص و بالندگی این جریان و حرکت منت گذارده و مدیران این سایت را یاری رسانند.