-
شنبه 1391/12/05
-
14:34
-
445 بازدید
شاید بخش زیادی از گرفتاری ها ناشی از این است که بیماری ها را باور نداریم و یا متاسفانه نمی خواهیم باور کنیم؛ فرقی نمی کند همین بیماری های جسمی را مشاهده کنیم افزایش حیرت انگیز بیماری های زمین گیر کننده و پر هزینه ای چون قندخون، چربی خون، گرفتگی رگ های قلب، بیماری های گوارشی و کلیوی و اعصاب و روان از چه چیزی حکایت می کند؟
آیا غیر از این است که بسیاری از ماها حتی دوست نداریم به آن ها فکر کنیم، حاضر به یک آزمایش و تست سلامتی نیستیم در حالی که بیماری آرام و بی صدا در حال ریشه دواندن است و هرچه او بیشتر رشد کند،
امکان مبارزه نیز کم و کمتر می شود و متاسفانه هنگامی که علایم آن ها مشاهده شد، معمولا برای درمان دیر شده و باید عمری را نیمه جان و غمگینانه با آن سوخت و به اجبار ساخت.
اگر واقعا هشدار های پیشگیری به موقع داده شده می شد و از طرف ما هم جدی گرفته می شد، وضع این گونه بود که هر چه بیمارستان و کلینیک و مطب عمومی و تخصصی و کارخانه های داروسازی و واردات دارو بیشتر و بیشتر می شود، جواب گو نیست و کفاف نمی دهد.
حال و روزگار بیماری های روحی بسیار بدتر از این است؛ شاید یکی از دلایل بی توجهی به درمان آن ها این باور غلط است که این بیماری ها فقط روحی است و مربوط به دین و آخرت؛ غافل از آن که بسیاری از آن ها اگر نگوییم همه، تاثیر مستقیم بر سلامت جسمی ما دارند و سنگ بنای ناراحتی های جسمی می باشند.
مگر می شود نقش بیماری حسادت در به هم ریختگی سیستم ایمنی بدن را نادیده گرفت و یا می توان بر تاثیر غیر قابل انکار خود خواهی و غرور بر منزوی شدن و از چشم مردم افتادن افراد چشم پوشید و موارد دیگر که به موقع خود خواهیم نوشت و آثار زیان بار یک به یک را به حول و قوه ی خداوند بزرگ تشریح خواهیم نمود.
لازم است به شکلی واقع بینانه و با صبر و حوصله و تبلیغاتی دامنه دار این نکته را که همه بیماریم و نیازمند درمان، جا بیندازیم؛ در آن صورت مراجعه به درمانگاه و طبیب از حالت گاه و بیگاه خارج و به روندی منظم و مستمر تا رسیدن به نتیجه تبدیل خواهد شد
برچسبها: شیخ رزمجو, درد و قرآن, مقاله, عکس, تصویر, نظرآقا سلام, درد و درمان در قرآن و سنت ، از زبان حاج شیخ احمد رزمجو (قسمت دوم), www.nazaragha-salam.ir, مقابله و روضه خوانی سنتی, حجت الاسلام شیخ احمد رزمجو,