-
پنجشنبه 1394/11/08
-
19:32
-
808 بازدید
نگاهي به مراحل تهیه مُشتَک سیرموکی در نظرآقا
نظرآقا سلام _ در فصل خوش آب و هوای زمستان بطور كلي ، در همه ي روستاهاي بخش سعدآباد از شهرستان دشتستان مُشتَک سیرموکی پخته میشود.
از جمله این روستاها ، روستای نظرآقا (مرکز دهستان زیراه) است که با سبز شدن سیرموک در باغهای روستا، زنان این محل اقدام به پختن مُشتَک سیرموکی میکنند.
این نان (مُشتَک سیرموکی) یکی از نانهای قدیمی استان بوشهر می باشد که قدمتی بیش از صد سال دارد و در قدیم به جای وعده های غذایی صبحانه ، شام و ناهار از آن مصرف میکردند.
با تشکر از کسانی که در این گزارش تصویری ما را یاری رساندند:
کرم ستوده نیا
شهربانو پام ، معصومه بنویی ، فاطمه گلستانی ، ماه پری دانش پایه ، فریده حسن پور ، اسماء رزمجو
عکس: علی رزمجو
برچسبها: نظرآقا سلام, علی رزمجو, نان محلی, قدیمی, زنان روستایی, نون, موشتک, شهربانو پام, روستا, مرکز دهستان زیراه, سیرموکی, گل گیاه درخت,